Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Βαριέμαι, τι να κάνω..??

Ανάμεσα στα mails που έλαβα αυτές τις ημέρες και ελπίζω να βοήθησα όσους μπόρεσα, ξεχώρισα αυτό. Την πιο γνωστή και την πιο "δύσκολη προς απάντηση" απορία στον κόσμο.. "Βαρέθηκα! Τι να κάνω για να μου φύγει η βαρεμάρα?" Θα προσπαθήσω λοιπόν εδώ μαζί με εσάς να δώσω διάφορες λύσεις και τρόπους έτσι ώστε να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας και να ξεφύγουμε από αυτό το αιώνιο πρόβλημα..
Ας αρχίσουμε λοιπόν ρωτώντας τον εαυτό μας τι μας αρέσει να κάνουμε.. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό.. Από το πιο απλό πράγμα έως και το πιο πολύπλοκο.. Από το να είμαστε όλη την μέρα σε ένα cafe bar μέχρι το να κάνουμε bungee jumping από την πιο ψηλή γέφυρα στον κόσμο.. Εξοικειωθείτε  λοιπόν με τον εαυτό σας, δώστε του χαρά και τροφή για διασκέδαση.. Πάρτε τον κολλητό/η σας και πάτε μία βόλτα, ξεκινήστε ένα καινούριο σπορ, πάτε μία βόλτα στα μαγαζιά, αγοράστε ένα κατοικίδιο
έτσι ώστε να σας γεμίζει τις ώρες ή το πιο απλό βάλτε το αγαπημένο σας cd στο στερεοφωνικό σας, πατήστε το play και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει κλείνοντας τα μάτια και αδειάζοντας το από κάθε είδους σκέψη..
Ελπίζω λοιπόν να βοήθησα τον φίλο που έστειλε το mail όπως και τον καθένα που έχει την ίδια απορία.. Περιμένω τα μηνύματα σας..

Ρύση Dr Lem: " Πρώτα πρέπει να γνωρίσετε τον εαυτό σας και μετά όλους τους άλλους διότι ο πρώτος θα είναι δίπλα σας για πάντα.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου